Cor de Kok


 

Leuk dat u (weer) een kijkje neemt op mijn  site.

Ik ben Cor de Kok en woon al meer dan 40 jaar in Gilze, maar de meeste kennen mij wel en ik hoef mezelf dan ook niet aan jullie voor te stellen. Velen kijken regelmatig naar mijn site om de foto’s te bekijken van de vele activiteiten die ik in Gilze voor veel verenigingen maak.

Om een paar voorbeelden te noemen:
ik ben elk jaar een hele week aanwezig bij de kindervakantieweek, ook ben ik aanwezig bij de garageverkoop, de aangespannen dagen, de stratenloop van Gilze, de dodenherdenking. Ook zijn er foto’s te vinden van onze vakanties naar de meest uiteenlopende landen.

Op deze site probeer ik u een indruk te geven van de veelzijdigheid van mijn foto’s. Ik hoop dat u ervan gaat genieten.

Mijn hobby fotografie deel ik met 8 leden van de Foto Groep Gilze, waar ik voorzitter van ben. Neem ook eens een kijkje op deze site: www.fotogroepgilze.nl.

Heeft u vragen of wilt u informatie mail, of bel gerust even.